• en
  • nl

Gratis online Chinese taal meetup

  • Gratis online Chinese taal meetup;
  • 6 – 20 Juni;
  • zaterdag 11:00-12:30, woensdag 19:00-20:30 (Zoom meetings);

 

  • Free access to your current level;
  • Guided topics and activities;
  • Feel relaxed to speak Chinese with your language fellows;
  • Teacher will be online to answer your questions.
  • Register through the contact form.

 

 

 

Ik geef privélessen, in-company opleidingen en groepscursussen Chinees in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Hilversum en op andere locaties in Nederland. De twee belangrijkste cursustypen die ik geef zijn: Geïntegreerd Chinees, waarin alle aspecten van het Mandarijn worden geoefend, de Chinese uitspraak (pinyin) geïntroduceerd wordt, en de Chinese grammatica, karakters, cultuur, etc. stap voor stap behandeld worden; en Spraaklessen Chinees, waarin cursisten Chinees leren via een interactieve methode, gericht op praktijkonderwerpen. In deze cursussen leren de cursisten ook woorden voor de HSK-toets (de Chinese vaardigheidstoets) en geef ik HSK-trainingen voor cursisten met verschillende taalniveaus.

Afhankelijk van de behoeften van de cursisten kunnen we ons in de privécursussen Chinees op verschillende zaken richten, zoals het Chinese bedrijfsleven, reizen in China, de Chinese geneeskunde, etc. Met mijn meer dan tien jaar ervaring als docent Chinees in China (op de Zhejiang Universiteit) en in Nederland (op verschillende Chinese scholen, taalinstituten en Nederlandse bedrijven, bijvoorbeeld UvA Talen, Chinese College, Danhua Chinese School), denk ik dat ik iedereen die Chinees wil leren met veel enthousiasme van dienst kan zijn.